DTP

Dizajn & Prepress

Prvi korak u dobijanju odštampanog materijala je dizajn. U dizajn studiju ćemo Vam ponuditi naše predloge, saslušati Vaše zahteve i sugestije, ukoliko ih budete imali, kako bi smo došli do pravog rešenja. Put od dizajna do štampe materijala ima još jednu stanicu, to je PrePress. U ovom delu se dizajn sprema za odgovarajući vid štampe. Sektor pripreme za štampu je opremljen najsavremenijom tehnologijomuklj učujući i CRON UV CTCP koji osvetljava klasične konvencionalne ploče do formata 925x660mm u rezoluciji 2400 i 2800dpi.

Printing

Štampa

Nakon dizajna i pripreme za štampu na redu je štampa. Uglavnom smo se bazirali na štampi velikih tiraža, koja se obavlja u ofset tehnici. M-graf štamparija je osposobljena za brzu i kvalitetnu štampu knjiga, kataloga, brošura, časopisa, novina, ambalaže, reklamnog materijala, kataloga, blokovske robe... uz poštovanje zadatih rokova. 2007. godine kupovinom dvobojne HEIDELBERG SPEEDMASTER ofset mašine značajno smo podigli kapacitet i kvalitet štampe

Dorada

Dorada

Sa završetkom procesa štampe, na korak smo do gotovog proizvoda, ostala je još dorada odštampanog materijala. M-graf, uz savremenu kompijutersku opremu i štampu viskogog kvaliteta, raspolaže i sa modernim mašinama u fazi dorade. Pored noževa za sečenje papira, mašina za savijanje i sakupljanje tabaka, šivenje, presovanje, koročenje, zlatotisk, štancovanje, ricovanje, lakiranje, plastificiranje, poseduje i ostale mašine koje su neophodne u procesu dorade grafičkih proizvoda.

Adresa

Krste Bosanca 29,
37240 TRSTENIK
Srbija

Kontakt

Email:
mgraf.ts@gmail.com
mgraf.ctp@gmail.com